Is online geld verdienen betrouwbaar of luchtfietserij?

online geld verdienen

Je hoort steeds meer mensen en verhalen over mensen die online ontzettend veel geld verdienen. En dan wordt er ook nog bij verteld dat dit reuze eenvoudig is en dat ze er bijna niks voor hoeven te doen. 

Als je bijvoorbeeld de internet succes gids moet geloven, dan kan je met een paar uurtjes per weekwerken duizenden euro`s vedienen. Wat moet je nu echt geloven van deze verhalen over online geld verdienen? Is het echt mogelijk om via internet geld te verdienen?

Hoe werkt online geld verdienen?

Er zijn verschillende methoden om online geld te verdienen. Je kunt enquêtes gaan invullen, waarmee je wellicht een extra zakcentje kunt verdien, maar je kunt het ook groter aanpakken. Zo kan je een eigen webshop gaan opzetten of je kunt geld gaan verdienen via een eigen blog. 

Wat de beste manieren zijn, is voor een ieder weer anders. Echter, jij kunt ook geld gaan verdienen vanuit huis via het internet. Zolang je maar iemand bent die ook echt actie gaat ondernemen. In onze opinie is dit in ieder geval beter dan geld te gaan lenen.

We hebben een aantal methoden om online geld te gaan verdienen onder de loep genomen.

Affiliate marketing

De meest besproken methode is het zogenaamde affiliate marketing. Hierbij promoot je via jouw website of social media pagina producten of diensten van een bedrijf of persoon. Dit is voor mij de manier om geld te verdienen die mij het meeste aanspreekt. Je kunt hier bijvoorbeeld veel meer geld mee verdienen van via Google Adsense. 

Vervolgens stuur je bezoekers van jouw website via een link naar de website van de aanbieder van deze producten of diensten.

online geld verdienen affiliate marketing

Indien de bezoeker daadwerkelijk iets koopt, dan krijg jij een gedeelte van deze verkoopprijs ofwel een commissie. 

Dit is een simpele woorden uitgelegd hoe dit werkt. Wereldwijd worden er miljarden euro`s uitgegeven door bedrijfen aan zogenaamde publishers. Een publisher is iemand die advertenties plaats op zijn website om producten of diensten van andere bedrijven te promoten. Iemand die affiliate marketing toepast. De omvang van de markt blijft daarnaast  groeien.

Is dit voor iedereen weggelegd?

Dat online geld verdienen via affiliate market mogelijk is, staat voor mijzelf als een paal boven water. Dat je er ook goed mee kan verdienen, dat is zeer zeker ook waar. Er zijn voldoende mensen die hier echt meer dan 100,000€ per jaar mee verdienen.

Dat het super eenvoudig is, dat is daarentegen niet waar. Dat wil zeggen, je moet er behoorlijk wat voor doen. Daarentegen is het niet zo dat het heel erg technisch is of dat je over veel kennis dient te beschikken. Dat is absoluut niet nodig.

Geduld en doorzettingsvermogen is de sleutel naar succes

Het lastigste is mijn inziens dat je niet van vandaag of morgen een succesvolle website opbouwt, waarmee je veel geld gaat verdienen. Daar gaat gewoonweg tijd overheen. En niet alleen tijd, je dient er ook veel energie in te stoppen. Dit wordt bij bijvoorbeeld de internet succes gids iets te simpel voorgesteld.

Het is echter niet aantrekkelijk als je de voorstelling maakt dat je eerst bijvoorbeeld 6 maanden veel tijd dient te investeren alvorens je gaat beginnen met geld verdienen. En dit zou er eigenlijk wel duidelijk moeten worden verteld.

Stel jezelf realistische doelen

Maar als je dit in ogenschouw neemt, dan is online geld verdienen zeker mogelijk. En goed geld verdienen is ook zeker mogelijk. Vanuit dat oogpunt kan ik onderschrijven dat de internet succes gids een goede investering is. Je dient alleen wel realistisch te zijn met wanneer jij daadwerkelijk jouw commissies gaat verdienen.

Dat is wel uiteindelijk de reden dat mensen zeggen dat het luchtfietserij is. Dit zijn de mensen die dachten dat ze binnen een paar weken binnen zouden lopen. En bovendien niet het doorzettingsvermogen bezitten om door te zetten.

Uiteindelijk kan je zeker online geld verdienen. Moeilijk is het zeer zeker niet. Maar je moet wel een doorzetter zijn en je dient over voldoende motivatie te beschikken, dat indien je na een maand of 3 nog niks hebt verdient, je door blijft gaan met het opbouwen van jouw website en het generen van websitebezoekers. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Je dient bezoekers te krijgen op jouw website. 

Cryptocurrencies

De handel in cryptocurrencies kan je ook veel geld opleveren.

Wat mij persoonlijk echter verbaast is dat veel mensen dit doen zonder grondige kennis met betrekking tot cryptocurrencies. Persoonlijk zou ik eerst een crypto training gaan volgen, voordat ik mijn geld hierin ga investeren.

Op die manier weet je tenminste hoe deze handel in elkaar steekt. Ga je zomaar wat doen en ga je bijvoorbeeld af op bericht op social media, dan is de kans groot dat je geld gaat verliezen.

online geld verdienen crypto

Daytrading

Voor daytrading geldt grotendeels hetzelfde als voor cryptocurrencies. Je dient echt goed te weten hoe je dit dient aan te pakken. Dit is namelijk complexer dan handelen op de beurs. Ook hier zou ik dan bijvoorbeeld eerst de daytrading masterclass gaan volgen, alvorens mijn geld te gaan investeren.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor beleggen op de beurs. Ook hier zou je ervoor dienen te zorgen dat je over voldoende kennis beschikt, om op die manier geen grote fouten te maken. Op dit vlak kan ik de beleggers academy aanbevelen.

Onze conclusie

Betrouwbaar online geld verdienen is zeer zeker mogelijk. Snel geld verdienen is ook mogelijk, via crypto en daytraden, maar dan dien je wel geld te gaan investeren en loop je ook behoorlijk risico.

Alle genoemde methoden van online geld verdienen op deze pagina zorgen voor een passief inkomen. Dat is het grote voordeel van manieren om online geld te verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding. Vergeet daarbij niet dat verkoop via het internet 24 uur per dag doorgaat. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Heb je op dit moment een geldtekort? Wellicht kan je dit door het internet te gebruiken oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *