Kredietspotter

Heb je snel geld nodig? Dan is dat mogelijk via kredietspotter. Je ontvangt namelijk dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte. Een lening aanvragen bij kredietspotter gaat dus razendsnel.

Welke leningen biedt kredietspotter aan?

Het aanbod van leningen van kredietspotter bestaat uit consumptieve kredieten. Zo kan je een doorlopend krediet en een persoonlijke lening aanvragen en afsluiten. Hypotheken worden daarentegen niet verstrekt. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om een financial lease af te sluiten.

Lenen tegen historisch lage rente

Geld lenen kost geld. Wel is het zo dat op dit moment geld lenen relatief goedkoop is. Nog nooit was de rente namelijk zo laag.

Je kan op dit moment zelfs een consumptief krediet afsluiten tegen een rente van 3,5%. Heb je op dit moment extra geld nodig, dan is dit uiteraard goed nieuws. 

Let er wel op dat indien je een doorlopend krediet afsluit, dat er dan sprake is van een variabele rente.

Dit houdt dus in dat de rente in de toekomst zou kunnen gaan stijgen. Uiteraard is het ook mogelijk dat de rente nog verder gaat dalen, maar veel zal dit niet zijn. De bodem van de rente is namelijk in zicht. Het is zelfs zo dat bij een spaarrente je uit dient te kijken dat je geen rente gaat betalen. Dit wordt ook wel een negatieve rente genoemd.

Kredietspotter

Overzicht van de diensten van kredietspotter

Consumptieve kredieten:
Rente consumptief krediet:
Minilening:
Hypotheken:
Verzekeringen:
Land:
Waardering klanten vertellen:

Ja
Vanaf 3,5%
Nee
Nee
Nee
Nederland
9,6

Online aanvragen en afsluiten

Indien je voor jezelf het gewenste leenbedrag hebt bepaald, dan kan je gewoon online eenvoudig een offerte aanvragen. Kredietspotter, onderdeel van Ster Krediet bv,  werkt samen met tal van verschillende partners, waardoor je verzekerd bent van een goed aanbod. 

Voor de duidelijkheid, je sluit niet direct bij kredietspotter een lening af. Zij zijn een tussenpersoon die voor jou bemiddelen. Wel is het zo dat het niet mogelijk is om direct zelf een lening bij een van de partners af te sluiten. Je hebt dus altijd een tussenpersoon nodig.

Echter, dit zal geen invloed hebben op de offerte die je zal ontvangen. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Het beoordelen van een offerte

Via een offerteaanvraag kan je een offerte aanvragen voor een passende lening en uiteraard de meest voordelige lening. De rente die je dient te betalen is een erg belangrijke factor bij het bepalen van de lening die het meest geschikt is. Vergeet echter ook niet de aanvullende voorwaarden te bekijken. Naast een lage rente, kan de mogelijkheid om zonder boeterente af te lossen, ook een belangrijke factor zijn bij het bepalen wat voor jou de beste lening is. 

Het invullen van een offerteaanvraag

Bij het aanvragen van een offerte dien je naast jouw persoonlijke gegevens ook gegevens te verstrekken betreffende jouw inkomen en andere verplichtingen die je hebt lopen. 

Daarnaast zal de kredietverstrekker een bkr controle uitvoeren. Een bkr notering kan eventueel roet in het eten gooien gedurende het acceptatieproces.

Een negatieve bkr registratie zal in ieder geval de mogelijkheden om geld te lenen drastisch beperken. En in het uiterste geval zal het zelfs onmogelijk zijn om een lening af te te sluiten. 

Hierbij speelt de bkr codering een grote rol. Des te negatiever de bkr codering, des te beperkter jouw mogelijkheden.

Offerte lening aanvragen

Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend

Voordat je daadwerkelijk een lening afsluit ontvang je altijd eerst een offerte. Deze offerte zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast is een offerte altijd vrijblijvend. 

Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je bij het aanvragen van een offerte al ergens aan vast zit. 

Daarnaast worden er geen kosten in rekening gebracht bij het aanvragen van een offerte. Nadat je de offerte hebt ontvangen kan je rustig de tijd nemen om te beoordelen of de lening bij je past. En indien je vragen hebt, dan kun je deze uiteraard altijd stellen en dan ontvang je een deskundig advies.

Direct goedkoop lenen

Waarvoor kan je een lening gebruiken

Kredietspotter biedt leningen aan die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe auto of voor een verbouwing van een  huis. Maar ook indien je een droomvakantie wilt gaan maken, dan kan je via een lening ervoor zorgen dat je het benodigde budget snel bij elkaar krijgt.