Hoe kun je nieuwe crypto vinden?

Hoe kun je nieuwe crypto vinden

Als je continue bezig bent met crypto dan ben je ook dagelijks op zoek naar nieuwe cryptocurrency die veelbelovend zijn. Toch kan het soms lastig zijn om de juiste digitale munten te vinden die jouw financiële positie naar een hoger niveau gaan tillen. We hebben een aantal manieren op een rijtje gezet zodat je vandaag nog nieuwe crypto kunt vinden die de moeite waard is.

Volg experts op social media

Er zijn een heleboel crypto experts actief op social media die graag hun kennis met de buitenwereld willen delen. Twitter is het meest gebruikte platform op dat gebied. Met de zoekoptie kun je op zoek gaan naar heleboel informatie. Door ervaring op te doen kun je op een gegeven moment de berichten negeren die niet veelbelovend zijn. Op het moment dat er een nieuw project wordt gestart wordt in de meeste gevallen ook een account op Twitter gecreëerd waar de laatste updates te vinden zijn. Het kan dus zeker helpen om deze accounts te volgen als je overweegt om in het project te investeren. Zo kom je er achter of het iets is voor jou of niet.

Wees up to date met Google News

Google News is net als Twitter een uitstekend platform waar je de laatste updates betreft cryptocurrency kunt bijhouden. Belangrijk is om op zoek te gaan naar websites die als eerste crypto nieuws in huis hebben. De grootse nieuwswebsites komen er vaak later mee waardoor het mogelijk niet meer interessant is om te gaan investeren. Het grote voordeel van Google News is dat niet iedereen toegang hebt om nieuws te plaatsen. De kans is daardoor groter dat je geen onzin leest.

Speur diverse forums af

Als er ergens een project wordt aangekondigd, is dat wel op een forum dat zich richt op crypto. Ook onder andere Bitcoin, Monero en Ethereum zetten zijn eerste stap op het forum BitcoinTalk. Naast dat je nieuwe projecten kunt vinden kun je ook topics doornemen waar experts hun mening delen wat mogelijk interessant kan zijn. Ook heb je de mogelijkheid om mee te discussiëren en kun je er terecht voor al je vragen. Wacht dus geen moment langer en meld je vandaag nog aan op BitcoinTalk en andere fora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *