Geldshop

Voor financiële producten, zoals leningen en het afsluiten van een verzekering, kan je terecht bij de Geldshop. Via hun website kan je direct talloze verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Waardering van 4,8 op Trustpilot

De waardering van klanten op Trustpilot is uitermate hoog. Zij scoren maar liefst een 4,8 van de maximale score van 5. En is op basis van bijna 3,000 waarderingen. Het is dus niet zo dat er slechts een paar reviews zijn, van bijvoorbeeld vrienden of bekenden.

Deze score is exceptioneel in de financiële wereld. Banken scoren doorgaans niet hoger dan een 2, met enkele uitzonderingen daargelaten. Met de kwaliteit van de dienstverlening zit het dus wel goed.

Voordelig lenen en verzekeren

Geldshop verstrekt zelf geen leningen en biedt zelf geen verzekeringen aan. Zij zijn een tussenpersoon die samenwerkt met veel verschillende maatschappijen. Door dit grote aanbod van kredietverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen ben je verzekerd van een lage rente en een lage premie.

Geldshop

Overzicht van de diensten van Geldshop

Consumptieve kredieten:
Rente consumptief krediet:
Minilening:
Hypotheken:
Verzekeringen:
Land:
Waardering Trustpilot:

Ja
Vanaf 3,5%
Nee
Ja
Ja
Nederland
4,8

Waarom een tussenpersoon gebruiken?

Er bestaan behoorlijk wat kredietverstrekkers waar je als consument niet direct terecht kunt voor het afsluiten van een lening. Vaak zijn dit soort kredietverstrekkers er niet op gericht om direct contact te onderhouden met consument. Hiervoor dienen er aparte afdelingen te worden opgezet om dit te doen. 

Daarnaast dient er ook het nodige uit te worden gegeven aan marketing om op die manier klanten binnen te halen. Voor dat type kredietverstrekkers is het interessanter om dit als het ware uit te besteden aan tussenpersonen.

Als consument zijnde is het grote voordeel dat je op die manier direct aanbiedingen van veel verschillende maatschappijen kunt vergelijken. Je hoeft dan niet zelf individueel offertes te gaan aanvragen.

Vergelijken en besparen

Geld lenen tegen een historisch lage rente

De consumptieve kredieten die je kan afsluiten via de geldshop zijn zowel doorlopende kredieten als ook persoonlijke leningen. Op dit moment kan je al een lening afsluiten met een rentepercentage van 3,5%. Historisch gezien is deze rente nog nooit zo laag geweest. 

Dit maakt het niet alleen interessant om een nieuwe lening af te sluiten, ook het oversluiten van een lening wordt op deze manier erg interessant. Zeker indien je nog een oude lening hebt lopen, waarvoor je een hoog rentepercentage dient te betalen.

Het doorlopende krediet

Een doorlopend krediet is een van de populairste leningen op het gebied van consumptieve kredieten. Dit komt met name door de flexibiliteit. Je sluit op deze manier een lening af voor een hoofdsom, waarna je vervolgens zelf kan bepalen hoeveel geld je daadwerkelijk gaat gebruiken.

Uiteraard is het wel zo, dat des te meer geld je opneemt van het doorlopende krediet, des te meer rente je dient te gaan betalen. Daarnaast is de rente flexibel. Door de historisch lage rentestand kan je op dit moment voordelig geld lenen. Er is echter geen garantie dat dit in de toekomst ook altijd zo zal zijn. 

In het geval de rente gaat stijgen zal je dit direct in de maandlasten terugzien. Het bedrag aan rente zal direct toenemen. Voor de aflossing van de lening wordt er standaard gewerkt met een percentage van de hoofdsom. Hierbij speelt hoeveel geld je daadwerkelijk van het doorlopend krediet hebt opgenomen verder geen rol.

Doorlopend krediet aanvragen

De persoonlijke lening

Sluit je een persoonlijke lening af, dan weet je precies waar je aan toe bent. Voor de gehele looptijd staat het maandelijkse bedrag voor de rente en aflossing vast. Dit geeft een zekere mate van rust. 

Daarentegen, sluit je een persoonlijke lening af voor een hoger bedrag dan dat je uiteindelijk nodig had, dan betaal je wel gewoon rente over het gehele bedrag. Extra aflossen zonder een boeterente is slechts zeer beperkt mogelijk.

Hypotheken

Naast de consumptieve kredieten kan je ook hypotheken afsluiten. De rente die je op dit moment dient te betalen voor een hypotheek is zelfs  nog lager. Je kunt op dit moment zelfs een hypotheek afsluiten met een rente van nog geen 1%. 

Er bestaan verschillende soorten hypotheken. Financiële dienstverlening richt zich erop om jou duidelijk te maken wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten hypotheken. Een van de populairste hypotheken is de annuïteitenhypotheek. Dit omdat het bedrag dat je dient te betalen vast ligt. 

Geldshop hypotheek

Er zijn echter ook redenen waardoor het kiezen voor een lineaire hypotheek verstandig kan zijn. En niet te vergeten, de aflossingsvrije hypotheek. Met de historisch lage rentestand heeft de aflossingsvrije hypotheek ook zeker zijn voordelen.

Geldshop kan jou adviseren over de verschillende soorten hypotheken.

Lenen met bkr toetsing

Bij alle bovengenoemde leningen geldt overigens dat er een bkr controle zal worden uitgevoerd. Een negatieve bkr registratie zal de mogelijkheden om een lening af te sluiten drastisch beperken. 

Via de geldshop is het niet mogelijk om een lening zonder bkr toetsing, in de vorm van een minilening, af te sluiten. Dit is alleen mogelijk bij specifieke aanbieders van minileningen, welke in de praktijk alleen saldodipje en ferratum zijn.

Verzekeringen

Het aanbod van verzekeringen neemt alsmaar toe. Er zijn steeds meer zaken waartegen je jezelf kan verzekeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzekering voor de mobiele telefoon. Doordat mensen zich ook daadwerkelijk steeds meer verzekeren tegen allerlei soorten mogelijke schade, is het goed vergelijken van verschillende verzekeringen verstandig. 

Op die manier kan je niet alleen geld besparen op de premie die je dient te betalen, je kan dan ook kiezen voor de verzekering met de beste voorwaarden. Want ook op dit gebied zitten er grote verschillen tussen aanbieders van verzekeringen.

Als financiële dienstverlener kan Geldshop je verder helpen met vragen die je hebt. Je kan contact opnemen via de email of per telefoon. Deze contactgegevens kan je eenvoudig terugvinden op deze pagina van de website van geldshop.