Day trading masterclass

Wil jij ook geld gaan verdienen op de beurs? Dan is de day trading masterclass wellicht iets voor jou. De masterclass wordt gegeven door experts, die hetgeen zij jou leren zelf al jarenlang in de praktijk hebben gebracht. En met succes. 

Zo is een van de trainers, Jordi van de Pas, sinds 2018 consistent winstgevend. De tweede mentor, Kevin Timmer, leeft nu al bijna 4 jaar van hetgeen hij verdient me daytraden.

Waarom is day trading zo populair?

Meer en meer mensen zijn  op zoek  naar vrijheid. En wat is er nu mooier dan dat je op deze manier jouw geld kunt verdienen? Dan maakt waar je jezelf bevindt niks meer uit. Je kan vanaf een mooi vakantieadres jouw strategieën uitvoeren. Daarnaast is het ook nog eens zo dat door sparen rijk worden er niet meer bij is. Meer en meer mensen gaan dan ook op zoek naar alternatieven en beginnen met beleggen. Een gedeelte van deze mensen kiest dan ook direct voor day trading.

Het wordt nog leuker, indien je zoveel geld gaat verdienen, dat je ook nog eens een luxe leventje kan gaan leiden.

Is dit echt mogelijk? Zeker is dat mogelijk. Maar niet direct morgen, of volgende week. Getting rich quick is er niet bij. 

Is alles maneschijn en rozengeur?

Dat is het zeker niet. Er zullen ook best dagen tussen zitten dat je niks verdient. Of soms wel dagen achter elkaar. Op dat punt wordt echter wel het onderscheidt gemaakt tussen de opgevers en de mensen die succesvol gaan worden.

Je dient om te kunnen gaan met tegenvallers. Eigenlijk zou een tegenvaller nog meer motivatie dienen te geven om door te gaan. Degene die dat doen, dat zullen op termijn de winnaars zijn en volledige financiële vrijheid zullen gaan bereiken.

Wij zijn de makers van de training?

De makers van de day trading masterclass zijn Kevin Timmer en Joris van de Pas. Kevin is al sinds 2014 actief op het gebied van daytraden. Sinds 2018 leeft hij van hetgeen hij hiermee verdient. Vanuit zijn eigen ervaringen heeft hij de training ontworpen, zodat het jou minder tijd gaat kosten om volledig te kunnen leven van hetgeen je verdient met daytrading. De strategieën die Kevin succesvol in de praktijk heeft gebracht deelt hij met jou. 

Je kan meer over Kevin terugvinden via zijn Youtube kanaal.

Tijdens de ontwikkeling van de de day trading masterclass 2.0 is Joris van de Pas aan boord gekomen. SInds 2018 maakt hij structureel winst, dus niet af en toe een succesje dat je de volgende dag weer verliest. 

Voor wie is de day trading masterclass geschikt?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je dient te voldoen, om deze training om te zetten in succes. Dit zijn de voorwaarden:

  • In jezelf willen investeren. Je krijgt veel informatie die je op dient te nemen. Dit vergt tijd. 
  • Niet bang zijn. Bij day trading is er altijd sprake van een zeker risico. Hier dien je niet bang voor te zijn. Je dient niet direct in de stress te schieten wanneer het even tegenzit. Geld investeren zonder risico bestaat nu eenmaal niet.
  • Je dient een doorzetter te zijn. De day trading masterclass leert je alles wat je nodig hebt. Maar het is ook een ervaringsvak. Des te langer je bezit bent, des te beter je zult worden. 

Kan je jezelf hierin vinden? Bekijk dan de aanbieding die op dit moment geldig is voor de day trading masterclass:

Bekijk de aanbieding

Wat zeggen de cursisten over deze training?

Zelf heb ik een master degree in Financiering, Beleggingen en Accounting. Ik ben dus al aardig op de hoogte van het thema. Persoonlijk heb ik dan ook geen problemen om de training te volgen en komt er het nodige voorbij, waarmee ik al bekend was. 

Daarom heb ik voor de day trading masterclass review ook gekeken naar Trustpilot. De waardering op Trustpilot van 4.7 op basis van meer dan 300 reviews, is echt ontzettend goed te noemen. Een dergelijke hoge score is echt een uitzondering voor een online training. Je ziet regelmatig trainingen voorbij komen die even snel in elkaar zijn gezet,  maar daar is bij de day trading masterclass absoluut geen sprake van.

Een paar voorbeelden van feedback die je terug kunt vinden:

Super goede cursus. Heel goede uitleg en alles komt aan bod.

De DTM is een absolute aanrader en zeker het cursusgeld dubbel & dwars waard!

Interessante cursus . Veel nuttige informatie om te beginnen met day-traden!

Niet goed, geld terug garantie

Bij de aankoop van de cursus is er sprake van een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Valt het om de een of andere reden toch tegen, dan is er geen man overboord. Deze garantie is overigens wettelijk verplicht.

Wel zou ik aanraden om binnen de 14 dagen ook echt te gaan traden. Dat is eigenlijk de enige manier waarbij jezelf uit kunt vinden dat hetgeen je hebt geleerd ook echt werkt. Vergeet daarbij dan ook niet een van de live trading sessies bij te wonen. Een dergelijke sessie kan je dagelijks live bijwonen. Deze zijn ontzettend leerzaam.

Probeer zonder risico

Kan je ook niet gewoon informatie via het internet vinden?

Het internet staat boordevol informatie omtrent daytrading. Maar wat is nu goede informatie en wat niet? Wil jij het vak leren van iemand die zelf veel geld verloren heeft? Dat is altijd het risico als je een training via Youtube gaat volgen.

Daarnaast is het van belang om alles van A tot Z bijgebracht te krijgen. Dit is iets wat je niet via Youtube of een andere website gaat lukken. Het gaat altijd om kleine stukjes van het grote geheel. Een gestructureerde training, die je stap voor stap door alle aspecten van het daytraden meeneemt, is essentieel. 

Het belang van een goede strategie

Succes bij het day traden valt of staat bij een goede strategie. Je kan eigenlijk zelfs zeggen, dat je als het ware een bepaalde strategie, over en over in de praktijk brengt. Daarbij is het wel zo dat je doorgaans verschillende strategieën naast elkaar hanteert. Verschillende marktomstandigheden vragen namelijk om een verschillende strategie.

Een goede strategie die geld oplevert is goud waard. Een slechte strategie gaat je veel geld kosten.

DTM

De day trading masterclass 2.0

De masterclass bestaat uit verschillende onderdelen. Dit is wat je allemaal kan verwachten.

Video trainingen

In meerdere uitgebreide videotrainingen wordt je van A - Z meegenomen in de wereld van het day traden. Van het uitleggen van de verschillende begrippen en termen die je tegen gaat komen, tot het lezen en interpreteren van grafieken en tabellen.  

Een belangrijk aspect, het op tijd zien van bepaalde signalen, komt hier ook uitgebreid aan bod. Dit is een van de belangrijkste aspecten binnen het day traden. Je dient het moment te herkennen dat je actie dient te ondernemen.

In totaal duurt de training ongeveer 12 uur en je krijgt levenslang toegang. Je kunt dus altijd nog een keer even iets snel terugkijken.

Groeps mentoring sessies

Heb je vragen, of wil je iets toch nog een keer goed krijgen uitgelegd? Dan zijn er altijd de groeps mentoring sessies waar je terecht kunt. En wat is er nu waardevoller, dan antwoorden te krijgen van experts die hebben bewezen dat ze weten wat zij doen en winsten behalen door middel van het daytraden?

Day trading community

Indien je deelnemer wordt van de day trading masterclass, dan krijg je ook toegang tot de community die bij deze training hoort. Op die manier kan je profiteren van ideeën en strategieën van anderen. Maar ook kan je een opinie of advies vragen omtrent een strategie die jezelf in de praktijk wilt brengen.

Het grote voordeel van een gesloten community is dat er geen sprake is van spam. Ga je gebruik maken van een open community, dan is veel van de informatie die je daar vindt gewoonweg pure spam. Helaas zijn er ook veel personen actief in dergelijke fora met de verkeerde intentie.

Toegang tot de trade room

Je krijgt na aanschaf van de day trading masterclass 6 maanden toegang tot de trade room. Gedurende deze periode krijg je bovendien ondersteuning. Zo kan je op basis van echte marktdata jouw vaardigheden nog verder bijschaven. Loop je ergens tegenaan, dan zullen Kevin Timmer en Jordi van de Pas jou helpen. 

Dit is in onze opinie extreem waardevol. Je kunt wel alle theorieën leren via een videotraining, maar het gaat er uiteindelijk toch om, hoe je dit in de praktijk gaat brengen.

Extra bonussen

Zoals bij elke online training die je tegenwoordig aanschaft, ontvang je ook een aantal bonussen.

Deze bonussen zorgen ervoor dat je nog succesvoller wordt. Bij de day trading masterclass ontvang je de volgende waardevolle bonussen:

Extra bonussen

Pro-scanners

Het vinden van de aandelen die kansen bieden voor een daytrader is de grootste uitdaging. Je krijgt te maken met ontzettend veel data, die je onmogelijk allemaal zelf handmatig kunt verwerken. 

Elke professionele handelaar maakt dan ook gebruik van scanners. Dit is software die realtime data verwerkt, om op die manier de juiste aandelen te vinden. De pro-scanners helpen je dan ook om de juiste aandelen te vinden.

Dagelijkse tips

Je ontvangt dagelijks een lijst met aandelen die je in de gaten zou moeten houden. Dit kan om verschillende redenen het geval zijn. Want vergeet niet dat het gaat om koersschommelingen. Koersdalingen bieden net zoveel kansen als koersstijgingen. 

Uiteraard kan je zelf altijd aandelen toevoegen aan de lijst om in de gaten te houden. Persoonlijk zou ik toch altijd eerst kijken naar de lijst die je op deze manier krijgt aangereikt.

Excel sheets om het handelen eenvoudiger te maken

Zoals hierboven ook al aangegeven, je krijgt te maken met ontzettend veel data. En wat is er nu beter geschikt om een grote hoeveelheid data te verwerken dan een spreadsheet? Daarom krijg je ook toegang tot een aantal handige excel sheets, die je helpen bij het handelen. Hierdoor wordt alles een stuk overzichtelijker.

Wil jij ook gaan day traden?

Beginnersfouten kosten veel geld. Met een goede training voorkom je deze fouten! Profiteer nu van de hoge korting op de day trading masterclass!

Profiteer nu!

Ga je gegarandeerd geld verdienen na het volgen van de training?

Garanties bestaan er in het leven helaas niet. Dus ook niet de garantie dat je daadwerkelijk geld gaat verdienen. Het begint echter wel bij jezelf. Breng je hetgeen je geleerd hebt in de praktijk? Dan is de kans wel ontzettend groot dat je geld gaat verdienen. Geef je het na een paar verliesgevende dagen direct op, dan ga je op zeker geen geld verdienen.

Daarnaast dien je ook niet uit het oog te verliezen dat er altijd sprake is van onzekere factoren. Een enkele strategie die altijd winst oplevert, bestaat gewoonweg niet.

Kan je rijk worden van day trading?

Je kan zeker rijk worden van day trading. Echter, je kan ook geld verliezen. Helaas zijn er meer mensen die geld verliezen dan geld verdienen. Dit komt grotendeel omdat niet de juiste strategieën worden gevolgd. Vaak komt dit dan weer door een gebrek aan kennis.

Hoeveel een daytrader nu gemiddeld verdient is eigenlijk niet te zeggen. Er wordt weleens gesteld, dat met een bedrag van 1.000€ per investering, je 20.000€ op jaarbasis kunt verdienen. Je dient echter niet te vergeten dat de succesverhalen vaak worden gedeeld, maar niet de verliezen.

Wordt je snel rijk?

Get rich quick is wat veel mensen nastreven. Indien dit jouw doel is, dan is de day trading masterclass niet geschikt. De focus ligt op een gezonde en gestage winst. Om snel rijk te worden dien je grote bedragen te investeren en ook grote risico`s te nemen. 

De day trading masterclass richt zich echter op de juiste balans tussen risico en winst. Onverantwoorde risico`s worden hierbij niet genomen of gepromoot.

Day trading masterclass review

Het belang van verliezen beperken

Naast het zekerstellen van winsten, is in sommige situaties het beperken van verliezen minstens net zo belangrijk. Uiteindelijk gaat het om de balans tussen de winsten en verliezen. Indien je de verliezen zo beperkt mogelijk houdt, dan zal uiteindelijk de balans positiever uitvallen. Het op tijd willen nemen van verliezen is onderdeel van de juiste mindset.

Hoeveel geld heb je nodig om aan de slag te gaan?

Het zal je verbazen dat je eigenlijk helemaal niet zoveel geld nodig hebt om te gaan day traden. Doorgaans wordt er gesteld, dat je al vanaf een bedrag van 500€ aan de slag kunt en winsten kunt realiseren.

In onze opinie is het ook verstandig om met een relatief beperkt bedrag te beginnen. Begin bijvoorbeeld niet met al jouw spaargeld. Je kan eigenlijk wel stellen, dat je alleen dient te gaan day traden met een bedrag dat je kunt missen. Net zoals bij het beleggen altijd wordt aangegeven.

Gericht op parttime handelaren

Veel day trayders maken er een fulltime job van. De day trading masterclass is echter gericht op parttime handelaren. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de Amerikaanse markt.

De Amerikaans beurs is namelijk om verschillende factoren uitermate geschikt voor de daghandel. Met name de grote volumes en de volatiliteit spelen hier een rol.

Part-time handelen

Eerst oefenen, dan handelen

Je springt niet eerst in een diep zwembad en gaat dan beginnen met zwemlessen. Je gaat eerst oefenen in ondiep water, voordat je deze stap neemt. Dit is ook het geval bij de day trading masterclass. Je gaat eerst oefenen onder begeleiding, voordat je daadwerkelijk met echt geld gaat handelen. 

Begin je direct met echt geld te handelen, zonder dat je weet wat je moet doen, dan is het bijna een zekerheid dat je jouw geld gaat verliezen.

Handelen volgens een strategie en niet gokken

Het kan een eerste keer nog wel goed uitpakken en een tweede keer ook. Maar op termijn zal je toch echt een keer jouw geld gaan verliezen. Doordat je niet weet wat je moet doen, wordt het gewoonweg gokken. Je kunt het vergelijken met roulette. Indien je jouw geld op zwart zet, dan kan je echt wel een paar rondes geluk hebben. Maar iedereen weet dat aan het einde van de dag het casino de grote winnaar is.

De day trading masterclass zorgt ervoor dat je gaat handelen volgens een goede strategie en dat je niet gaat gokken, zoals day traders zonder de juiste kennis doen.

Klein beginnen en opschalen

Persoonlijk zijn wij groot voorstander van klein beginnen en dan pas gaan opschalen. Wanneer je rijlessen gaat nemen, dan beschik je na het behalen van een rijbewijs over de benodigde theoretische kennis en heb je ook enige ervaring opgedaan met het rijden zelf. Echter, wanneer je alleen de weg opgaat en je gaat echt kilometers maken, dan leer je nog steeds. 

Je krijgt te maken met situaties die je tijdens de rijlessen niet was tegengekomen. Ook ga je jezelf steeds comfortabeler en zekerder voelen. Hierdoor ga je steeds beter anticiperen op verschillende situaties.

Ditzelfde geldt bij het day traden. Na de day trading masterclass bezit je alle benodigde theoretische kennis en heb je ook de eerste stappen in deze wereld gezet. Je zal echter wel blijven leren, vanaf het moment dat je daadwerkelijk op de beurs aan de slag gaat. Hierdoor zal je situaties sneller gaan herkennen en jezelf steeds zekerder gaan voelen. Stap voor stap bereik je het punt dat je steeds verder kunt gaan opschalen, waardoor ook de verdiensten zullen toenemen.

Software en brokers

Om te kunnen daytraden dien je een account bij een broker te openen, net zoals je normaal gesproken aandelen koopt. Daarnaast dien je ook de beschikking te hebben over software die je helpt bij het opsporen van de juiste aandelen. Dit maakt dat niet zomaar elke broker geschikt is, om te gaan day traden. De verschillende opties met betrekking tot brokers en software komt ook uitgebreid aan bod in de training.

Kosten zijn van groot belang. Door het hoge transactievolume dien je jouw day trading activiteiten onder te brengen bij een broker met lage transactiekosten. Maar daarnaast dient het handelsplatform ook geschikt te zijn voor het day traden.

Transactiekosten en spread

De kosten voor het handelen in aandelen kunnen worden verdeeld tussen transactiekosten en de spread. De spread is het verschil tussen de bied en laatkoers. Stel dat de koers van een aandeel op 20€ staat. Om het aandeel te kopen, dien je de laatprijs te betalen, die hoger zal zijn dan de koers. 

Het gaat hier vaak om een klein verschil. Je zal dan bijvoorbeeld 20,15€ dienen te betalen in plaats van 20€. De 0,15€ is in dit geval de spread, wat een winst is voor de broker.

Koop je een aandeel voor de lange termijn? Dan is dit niet zo heel erg belangrijk. De spread uitgedrukt in de koers van een aandeel is beperkt. Bij het day traden ligt dit anders. 

Doordat je wilt profiteren van kleine winsten, eet de spread opeens een groot gedeelte van de winst op.

Via online brokers zoals eToro en Bux Zero kan je handelen zonder transactiekosten. Daarentegen hanteren zij wel een relatief hoge spread, hetgeen deze brokers niet bij uitstek geschikt maakt voor day trading. Je zult op zoek dienen te gaan naar een broker die hiervoor echt geschikt is. Welke brokers dit zijn komt ook uitgebreid aan bod in de training.

Ben je er klaar voor om geld te gaan verdienen?

Als je snel aan de slag wilt, dan is de daytrading masterclass hetgeen je zoekt. Profiteer van bewezen winstgevende strategieën.

Profiteer nu!