Crypto masterclass

Hebben cryptocurrencies ook jouw interesse gewekt en zou je hiermee ook wel geld willen verdienen? De crypto masterclass zal je dan snel op weg helpen.

Of ben je al actief binnen de wereld van cryptocurrencies, maar wil het met de verdiensten nog niet echt lukken? In beide gevallen zal de crypto masterclass je verder helpen. Waarom dat zo is, leggen we uit op deze pagina.

Crypto masterclass

Waarom is de crypto masterclass onmisbaar?

Cryptocurrencies zijn complex. Daarnaast is uitleg die je online kunt vinden niet altijd even eenvoudig om te begrijpen. Zeker wanneer dit thema nog geheel nieuw is voor jou, dan zal je dit waarschijnlijk kunnen beamen.

Toch is het noodzakelijk dat je gedegen kennis bezit over cryptocurrencies en blockchain. Zorg ervoor dat je dit doet voordat je daadwerkelijk in digitale valuta gaat beleggen of investeren. Doe je dit niet? Dan loop je een enorm risico om jouw geld kwijt te raken.

De crypto masterclass zorgt ervoor dat je de benodigde kennis opdoet en dat op een manier die door iedereen te begrijpen is. Vraag je jezelf af wat te doen met jouw spaargeld en overweeg je te gaan beleggen in cryptocurrencies? Dan is in onze opinie de Crypto Masterclass een onmisbare training.

Wat onderscheidt deze cryptocurrency training?

In  mijn opinie zijn het de auteurs van deze online crypto cursus die deze training extra waardevol maken. Zowel Derek Westra en Patrick Suiker zijn experts op dit gebied. Zij zijn zelf al jarenlang actief binnen de wereld van cryptocurrencies en kunnen hetgeen zij aan kennis en ervaring hebben opgedaan duidelijk en helder uitleggen.

Omdat het om een complex thema gaat, is het goed kunnen overdragen van informatie extreem belangrijk. En juist op dat gebied onderscheidt de crypto masterclass zich van andere trainingen.

Wat je gaat leren heeft zich in de praktijk al bewezen, zodat jij hier optimaal van kan profiteren.

Schrijf je direct in voor de gratis Bitcoin training. Bovendien ontvang je dan ook nog eens 3 gratis e-boeken!

Gratis inschrijven! 

Iedereen kan toch geld verdienen met cryptocurrencies?

Helaas dienen we je hier direct uit de droom te helpen. Als je het nieuws volgt en je ziet dat de Bitcoin weer een recordhoogte heeft bereikt, dan zou je verwachten dat iedereen hier geld mee kan verdienen. Helaas is dit in de praktijk niet zo. Er zijn altijd nog meer mensen die geld verliezen dan mensen die daadwerkelijk geld verdienen met cryptocurrencies.

Mensen delen alleen succesverhalen

Hierbij kan ik je ook verklappen dat bijna niemand te koop loopt met hoeveel geld hij of zij verloren heeft met cryptocurrencies. Ik heb zelf vrienden die een tijd geleden ook ingestapt zijn. 

Crypto successen

In het begin ging het erg goed en verdienden zij behoorlijk wat geld met de crypto trading. Elke keer als ik met hen afspraak vertelde zij mij hoeveel geld zij de afgelopen weken hadden verdiend. Maar toen werd het opeens stil. Na verloop van tijd heb ik maar eens gevraagd hoe het ging met de crypto handel.

En wat bleek, het geld wat zij hadden verdiend waren zij inmiddels al weer verloren. En erger nog, zij waren inmiddels een gedeelte van de aanvankelijke investering kwijt geraakt.

Het moraal van dit verhaal is dat mensen je graag vertellen hoeveel zij verdienen met cryptocurrency`s. Aan de andere kant worden verliezen verzwegen.

Ga je gokken of handelen met kennis en een strategie?

Daarnaast zie je vaak dat wanneer mensen winst hebben gemaakt, zij hierdoor nog meer geld gaan investeren, zonder dat zij precies weten waarin zij investeren. Het ontbreekt gewoonweg aan de noodzakelijke kennis op dit gebied.

Hierdoor kan je in het begin nog wel wat geluk hebben en toch winst behalen. Op langere termijn gaat dit toch echt een keer omslaan en zal er geld verloren gaan. Eigenlijk is het beleggen in cryptocurrencies op die manier een soort van roulette. Indien je goed gokt zal je geld winnen maar op de langere termijn zal je het altijd verliezen.

Wat kan  je verwachten van de crypto masterclass?

De training is opgebouwd uit verschillende modules, die elk meerdere video`s bevatten. Het grote voordeel van deze setup is dat je de training in jouw eigen tempo kunt volgen. De opbouw is erg logisch en is als volgt:

Beginnen met crypto

Zoals het hoort begint deze training met  de benodigde theorie en basiskennis over cryptocurrencies en blockchain. Ook al denk je dat je dit al wel weet, dan zou ik het absoluut aanraden om deze modules zeker niet over te slaan. Je zou niet de eerste zijn die na het volgen van deze module toch tot nieuwe inzichten komt.

Daarnaast blijft een goede kennis op het gebied van de basis van cryptocurrencies en blockchain essentieel.

Achtereenvolgens komen in deze module de volgende onderwerpen aan bod:

 1. Het ontstaan en de rol van geld en de relatie met betrekking tot cryptocurrencies.
 2. Hoe is de Bitcoin nu eigenlijk ontstaan?
 3. Hoe werkt de Bitcoin nu eigenlijk?
 4. Alles over de blockchain-technologie en de rol van deze technologie naar de toekomst toe.
 5. Smart contracts en het belang hiervan.
 6. Welke cryptocurrencies zijn er en wat zijn de verschillen?

Geld verdienen met digitale valuta`s

Het is natuurlijk leuk als je op de hoogte bent van hoe blockchain technologie werkt en dat je ook kan meepraten over verschillende cryptocurrencies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om hoe je geld kunt verdienen door te handelen in cryptocurrencies. Rijk worden door sparen is er vandaag de dag niet meer bij.

Cryptocurrencies bieden daarentegen wel mogelijkheden om veel geld te verdienen. Deel twee van de crypto masterclass legt zich hier dan ook op toe.

Je zal na de basistheorie, die je in de eerste module hebt opgedaan, dieper ingaan op de belangrijkste thema`s. Dit zijn achtereenvolgens:

Geld verdienen met crypto
 1. De rol van blockchain en cryptocurrencies in de toekomst.
 2. Cryptocurrencies kopen en verkopen.
 3. Hoe bepaal je nu wat een goede cryptomunt is?
 4. Met cryptomunten een passief inkomen verdienen. Of wellicht jouw pensioen aanvullen.
 5. Het veiligstellen van jouw crypto voor hackers en andere diefstal.
 6. Behaalde winsten uitbetalen in euro`s.
 7. Initial Coin Offering / Initial DEX Offering en hoe kan je hieraan meedoen?
 8. Wat zijn DeFi-applicaties en wat kan je hiermee?

Kopen en verkopen van cryptomunten

Het kopen en verkopen van cryptomunten is het allerbelangrijkste binnen de wereld van crypto trading. Naast de vraag hoe je dit nu eigenlijk doet is het uiteraard extreem belangrijk om te bepalen wanneer je dient te kopen of te verkopen. Dit bepaalt uiteindelijk of je winst gaat maken.

Het bepalen van de juiste momenten om een transactie uit te voeren is iets waar elke crypto trader continue mee bezig. In deze module komen achtereenvolgens de volgende thema`s aan bod

 1. Hoe werkt een cryptocurrency exchange nu eigenlijk?
 2. Bubbels, emoties en markt cyclussen. Wat zijn dit en hoe profiteer je hiervan?
 3. Wat zijn de juiste instapmomenten en uitstapmomenten?
 4. Leverage trading en short gaan. Wat is dit en waar dien je op te letten?
 5. Wat zijn de veelvoorkomende fouten die worden gemaakt en beleggers veel geld kosten.
 6. Een succesvolle trading strategie voor jezelf ontwikkelen.
 7. Hoe kan je het risico dat je loopt beperken.

Voorkomen dat cryptocurrencies worden gestolen

Omdat er zo ontzettend veel geld in crypto wereld omgaat, liggen er continue gevaren op de loer.

Je kan er rustig vanuit gaan dat elke seconde van de dag hackers bezig zijn om te proberen cryptocurrencies te stelen. Dat is helaas de wereld waarin we leven.

Het is echter niet noodzakelijk om hierdoor direct in de stress te schieten. Zolang je maar de juiste maatregelen neemt is er niemand die jouw cryptocurrencies kan stelen.

Doordat dit thema ontzettend belangrijk is en alleen maar belangrijker wordt, is er een aparte module gewijd aan dit onderwerp.

Crypto masterclass bewaren

Hierbij komen de volgende thema`s aan bod:

 1. Wat is een wallet en hoe bewaar je jouw crypto in een wallet
 2. Welke wallet is nu het veiligst?
 3. Scams die regelmatig voorkomen, hoe je deze kunt herkennen en waarvoor je dient op te passen.

Bonussen en extra`s

Naast de uitgebreide training van de crypto masterclass ontvang je daarnaast nog aantal extra`s en bonussen die extreem waardevol zijn. Dit zijn achtereenvolgens de volgende e-books:

Bitcoinbijbel

De Bitcoin bijbel is een uitgebreid e boek dat alle informatie bevat over het thema Bitcoins. Naast dat je deze informatie tot je kan nemen, voordat je in de wereld van de cryptocurrencies stapt, is het ook een handig naslagwerk. Wil je nog iets nalezen op het gebied van cryptocurrencies, dan kan je ervan uitgaan dat je dit terug kunt vinden in de Bitcoin bijbel.

Bitcoinbijbel

De Bitcoin Belastinggids

Helaas dienen we allemaal belasting te betalen. Dit geldt ook voor hetgeen je verdient met cryptocurrencies. Omdat dit best wel ingewikkeld kan zijn is er een speciale belastinggids omtrent dit thema samengesteld. De crypto belastinggids zorgt ervoor dat je precies weet hoe je het een en ander aan de belastingdienst dient op te geven.

Crypto masterclass belastinggids

Tips voor de startende crypto belegger

Dit boek bevat 12 tips die extreem belangrijk zijn voor de crypto belegger. Op deze manier voorkom je dat je veel geld gaat verliezen.

In onze ogen zijn deze tips onmisbaar voor iedereen die wil gaan investeren in crypto valuta`s.

crypto tips voor beginners

Bitcoin en een zorgeloos leven

Hoe zorg je dat je nu maximaal gaat verdienen met Bitcoins? Dit boek geeft je 5 super waardevolle tips hoe je dit dient aan te pakken.

Wie wil er nu niet door het leven gaan en geen zorgen over geld meer hebben?

Leven zonder zorgen Bitcoin

Een uitgebreide begrippenlijst

Het begrijpen van allerlei nieuwe begrippen is een van de grootste uitdagingen op het gebied van handelen in cryptocurrencies. Door al deze nieuwe begrippen op te nemen in een overzichtelijke lijst wordt dit een stuk eenvoudiger.

Cryptocurrency begrippenlijst

Daarnaast wordt het ook nog eens uitgelegd in eenvoudige taal zodat iedereen dit kan begrijpen. Een cryptocurrency begrippenlijst is eigenlijk onmisbaar voor elke beginnende crypto belegger. Wil je nog even snel bekijken wat een hardware wallet nu ook alweer was? Dan pak je snel de begrippenlijst er even bij.

Welke cryptocurrencies kopen en op welk moment?

Het herkennen en bepalen van de juiste instapmomenten en uitstapmomenten is eigenlijk waar het omdraait. Daarom is het in onze opinie logisch dat hier een apart e-book aan is gewijd.

Zelfs al koop je de juiste cryptocurrency, maar doe je dit op het verkeerde moment, dan kan je alsnog geld verliezen.

instapmomenten en uitstapmomenten

Investeren in nieuwe crypto projecten

Er worden continu nieuwe crypto projecten opgestart. Hoe kan je nu investeren in nieuwe projecten en dan met name in de projecten met een grote potentie? In dit e-book komt het thema crypto investment pooling aan bod.

Altcoin Magazine

Wil je ook  meer weten over Altcoins? Dit magazine zorgt ervoor dat je een expert wordt op het gebied van altcoins. Je zal geen trend meer gaan missen.

Samenstellen van een crypto portfolio

Het aantal verschillende cryptocurrencies is inmiddels de 10.000 gepasseerd. Er is dus veel keuze bij het samenstellen van een portfolio van cryptocurrencies. De kunst hier, is de op dit moment nog iets minder bekende valuta uit te kiezen, die op termijn gaan stijgen.

Dit kunnen best de cryptocurrencies zijn waarvan de koers op dit moment nog ontzettend laag is.

Crypto parels

Door het grote aanbod is een beetje hulp en advies meer dan welkom om een goede winstgevende crypto portefeuille samen te stellen. Want wat zijn nu de beste cryptocurrencies op lange termijn? Is dit toch de Bitcoin of misschien een op dit moment nog onbekende munt.

Profiteren van de tips van echte praktijk experts

Ook op dit gebied zal de crypto masterclass je niet teleurstellen. Je krijgt namelijk van de experts Patrick Suiker en Derek Westra tips aangereikt wat betreft veelbelovende crypto valuta. De gemiddelde crypto trader zal hier zeker van kunnen profiteren.

Uiteraard geeft dit geen garanties. De kans dat de crypto die zij voorstellen om op te nemen in jouw portefeuille daadwerkelijk sterk gaan stijgen is echter wel veel groter dan dat je zelf een keuze gaat maken. Wie wil er nu niet de toekomstige crypto parels in zijn crypto portefeuille opnemen?

Wissel van gedachten met gelijkgestemden

Bij het aanschaffen van de crypto masterclass krijg je ook toegang tot de crypto community. Hier kan je discussiëren met gelijkgestemden en van gedachten wisselen. Het grote voordeel van dit forum is dat je alleen toegang krijgt indien je de crypto masterclass hebt gevolgd.

Dit voorkomt, zoals je op Twitter en dergelijke veel ziet, dat mensen gaan spammen om te proberen koersen te beïnvloeden. De informatie die je via de community kunt vinden is hierdoor veel betrouwbaarder.

Gratis online seminar

Voordat je daadwerkelijk de crypto masterclass aanschaft, wil je uiteraard zeker weten dat dit hetgeen is waar je naar op zoek bent. Vanuit dat oogpunt is het aan te raden om je aan te melden voor de gratis training. Via onderstaande button kun je jezelf geheel gratis en vrijblijvend registreren voor deze training.

 

Bekijk de gratis webinar

Niet alleen krijg je dan direct gratis al heel veel informatie over cryptocurrencies, je kan ook kennismaken met Patrick en Derek. Op die manier kan je zelf beoordelen of de manier waarop zij een training verzorgen jouw aanspreekt. Persoonlijk ben ik van mening dat er maar weinig mensen zullen zijn waarbij dit niet het geval is.

Wij kunnen wel onze persoonlijke crypto masterclass review schrijven, het is echter altijd beter om het zelf te ervaren. En wat is er dan beter dan het volgen van een gratis webinar?