Beleggers academy

Van wie kan je nu beter leren beleggen dan van praktijkexperts? Dit is wat de beleggers academy biedt. De beleggers academy bestaat uit verschillende trainingen, waarbij elke training door een expert wordt gegeven. Ben je opzoek naar investeringsmogelijkheden? Begin dan eerst eens met een training van een expert.

Beleggers academy

Uitgebreid aanbod

Ben je geïnteresseerd in een cursus op het gebied van Crypto? Dan zit je goed. De training wordt verzorgd door Balder Bomans, Chief Investment Officer bij het investeringsfonds Maven 11. Dit investeringsfonds is geheel gericht op Blockchain en digitale assets. 

Onlangs hebben zij een nieuw fonds gelanceerd, Blockchain Venture Fund II, waarmee 75 miljoen euro is opgehaald. Een minimale investering bedraagt 100.000€. Dit geeft wel aan, dat je hier over “grote jongens” spreekt. Degene die het geld van de investeerders beheert dient dan ook een absolute expert te zijn. En van deze persoon, Balder Bomans, kan jij dus een training krijgen. Als je wilt weten wat je dient te doen wanneer een crypto koers begint te dalen of te stijgen, dan is hij degene die je hier alles over kan leren.

Maar er is veel meer dan alleen crypto. Ook op het gebied van opties, CFD en het beleggen voor specifieke doelen zijn er uitgebreide trainingen. Hierbij wordt hetzelfde principe gevolgd. Alle trainingen worden verzorgd door mensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. 

Bekijk het trainingsaanbod >>

Van videotraining tot individuele coaching

De trainingen zijn individueel te volgen. Daarbij heb je de keuze uit hoe uitgebreid je dit wilt doen. Zo kan je alleen de training volgen, waarbij je 6 maanden onbeperkt toegang hebt tot de training. 

Vervolgens kan je dit uitbreiden, waarbij je niet alleen langer toegang krijgt tot het materiaal van de training, maar is er ook direct contant met de mentor van de training mogelijk en behoor je ook tot de community, zodat je van gedachten wilt wisselen. Daarnaast zijn er elke maand exclusieve online events waar je toegang tot hebt. 

Ontvang één-op- één coaching

Voor degene die het echt goed wilt aanpakken, bestaat er ook een zeer uitgebreide module. Hierbij ontvang je 5 uur één op één coaching van jouw mentor. 

Dit is in mijn opinie uitermate waardevol en ook uniek. Stel je voor, je wilt beginnen met crypto en je ontvangt dan persoonlijke coaching van iemand zoals Balder Bomans. Veel beter kan het in mijn opinie niet worden. 

Coaching

Validatie van cursussen en trainingen

Nog een aspect wat de beleggers academy uniek maakt, is de validatie van de cursussen en trainingen. Degene die de trainingen valideren zijn niet de minste. Zo is de crypto training gevalideerd door onder meer Dick Epema, professor aan de technische universiteit van Delft en bovendien directeur van het Delft Blockchain Lab. Veel beter kan je het toch niet krijgen?

Prijzen van de trainingen

De basistrainingen variëren in prijs van 149€ tot 199€. De meer uitgebreide versie, wat teamplayer wordt genoemd, is doorgaans 50€ duurder. De derde optie, inclusief 5 uur één op één coaching kost 999€.

Op zich is 999€ best wel een fors bedrag. Echter, als je ziet wie jou gaat coachen, dan valt dit wel weer mee. En zeker als je beseft wat je hiervan kan leren, dan is het mijns inziens een goede investering. Het voorkomen van veel gemaakte fouten op het gebied van beleggen zal je veel geld besparen. Daarnaast krijg je dan ook alle vaardigheden aangereikt om een extra passief inkomen op te bouwen met behulp van het vermogen dat je bezit. Misschien wordt je op een dag dan zelfs financieel vrij.

Bekijk het trainingsaanbod >>