5 tips voor budgetproof cadeaus

5 tips voor budgetproof cadeaus

Staat er binnenkort een verjaardag of een andere speciale gelegenheid op het programma? Dan is dit natuurlijk het perfecte moment om deze persoon te verrassen met een mooi cadeau. Maar wat doe je als het deze maand eigenlijk financieel niet echt uitkomt om iets te geven? Als je krap bij kas zit, maar deze gelegenheid toch niet aan je voorbij wil laten gaan? Dan zit je hier goed. In dit artikel geven we je de inspiratie die je nodig hebt voor cadeaus die zowel leuk als betaalbaar zijn. In dit artikel hebben we vijf leuke cadeautjes voor je verzameld, waarvan je zeker weet dat deze binnen jouw budget zullen passen.

1.      Cadeaubon

Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar het is wel het perfecte cadeau als je niet al te veel uit wil geven. Een cadeaubon kan je namelijk zo duur maken als jezelf wilt. Of je hier nu tien of vijftig euro aan uit wil geven. Alles kan. Bovendien stel je de ontvanger zo in staat om zelf iets te kopen waar hij of zij gelukkig van wordt. Ook handig als de persoon in kwestie een groot cadeau wil kopen en aan iedereen een kleine bijdrage vraagt. Zo is een fashioncheque bestellen een goed idee voor een ieder die dol is op fashion of toe is aan een geheel nieuwe garderobe. Zo draag jij je steentje alvast bij.

2.      Iets lekkers

Iets lekkers doet het altijd goed. Dit kan vrijwel iedereen waarderen. Bak zelf een heerlijke lekkernij om aan hem of haar te geven of koop een delicatesse in de winkel. Dit kan je helemaal zo duur maken als jezelf wil. Je kunt het cadeau nog iets meer oppimpen door het te verpakken in een mooie pot of trommel.

3.      Verzorg een etentje

Wil je iemand het liefst mee uit eten nemen? Maar heb je hier momenteel niet de financiële middelen voor? Dan doe je dit toch gewoon zelf? Het gaat uiteindelijk om de ervaring. Maak er dus echt iets bijzonders van. Verpak het etentje bijvoorbeeld als een picknick of maak een romantische en gezellige sfeer thuis. Serveer vervolgens een goedkoop, maar heerlijk gerecht om samen van te genieten. Zo sla je meerdere vliegen in één klap: lekker eten en bovenal quality time.

4.      Een mooi fotolijstje

Op zoek naar een persoonlijk en niet al te duur cadeau? Kies dan voor een fotolijstje en plaats hier een dierbare foto van jullie samen in. Leuk om te geven én te krijgen en het hoeft helemaal niet duur te zijn.

5.      Notitieboekje of journal

Is de ontvanger een echte denker? Is hij of zij dol op schrijven en op zoek naar meer innerlijke rust? Dan is een notitieboekje of journal een goed idee. Dit biedt de mogelijkheid om hersenspinsels op te schrijven en een momentje rust te creëren. Een mooi cadeau. Bovendien zijn notitieboekjes in alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je deze geheel naar wens en de persoonlijkheid van de ontvanger kunt afstemmen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *